trampoliner

Det anbefales, at vi rører os ca. 30 minutter hver dag. Dette gælder også børn, da det både hjælper på energiniveauet samt indlæringen i skole og institution. Derfor er det en fordel at være aktive sammen med sine børn, så hele familien får rørt sig.

Ud med teknologi og ind med trampolinen
Det lyder for godt til at være sandt, men trampoliner gør faktisk dine børn aktive. Før i tiden var der ikke opfundet iPads eller smartphones. I stedet var nabolagets børn aktive med leg udenfor. I dag sidder børn ofte indenfor foran skærmen. Der findes et væld af sjove og nemme aktiviteter, der hurtigt kan få børnene udenfor og være aktive.

Hvis dit barn skal brænde noget krudt af eller blive mere aktiv, er trampolinen for eksempel en god start. Hvis du har en trampolin i haven, er det bare med at gå udenfor sammen med børnene. Tiden går hurtigere, hvis I har det sjovt, når I er aktive. Børn nyder at få rørt sig – og hvad bedre end hvis deres eget legetøj bliver brugt til dette.

Hop i trampolinen styrker dine børns muskler og balance
Der findes ikke noget bedre end børn, der er aktive udenfor. Derfor er trampolinen et godt redskab til at gøre dine børn aktive. Udover dette er trampolinen faktisk også et godt redskab til at styrke både dine børns balance og muskler. Trampolinen er derfor ikke kun godt for dine børn aktivitetsniveau, men også for andre funktioner. Der findes derfor mere end én god grund til, at du skal anskaffe dig en trampolin i haven, hvis du ikke allerede ejer en.

Gode trampolinråd

I Danmark er der blevet rapporteret om flere trampolinskader. Det drejer sig hovedsageligt om skader såsom knoglebrud eller forstuvninger. Derfor er der også nogle forholdsregler både børn og voksne kan tage sig, når aktiviteterne foregår på trampolinen.

På bloggen Lotusbladet finder man et par gode råd – fx er det en god idé kun at hoppe en person af gangen på trampolinen. Hvis flere børn skal hoppe på trampolin på samme tid, er det en fordel med børn med nogenlunde samme alder, vægt og højde. På denne måde bliver trampolinen mere stabiliseret, end hvis der var to børn på trampolinen med vidt forskellig højde og vægt. Derudover er det en god idé at putte et sikkerhedsnet rundt om trampolinen samt at have en voksen, der holder øje med de aktive børn på trampolinen.

trampoliner

Trampoliner gør dine børn aktive

You May Also Like