Velkommen til min blog – Dette er en blog hvor jeg kan lide at fortælle om hvad jeg laver i fritiden og hvor jeg tager hen når jeg hygger mig. I min blog tager jeg læseren med på rejser rundt i verden, gode oplevelser i Danmark og kreative ideér til hjemmet.

Sommerhuset skulle istandsættes og der skulle købes havestole

Har du sørget for at haven står skarpt til sommersæsonen? I denne blog vil jeg fortælle om hvordan vi forbereder vores sommerhus til sommersæsonen. Vi har store planer vedrørende sommerhuset. Vi købte huset i 2012 af et ældre ægtepar. De valgte at sælge huset, fordi det skulle istandsættes og de magtede ikke alle de opgaver selv. Min mand er meget god til hænderne og har før hjulpet andre med istandsættelse af lejligheder og boliger.

De nye havestole skabte stor glæde

I foråret brugte vi rigtig meget tid ude i sommerhuset for at istandsætte og modernisere huset med nye møbler og havestole. Vi startede med at danne os et overblik over hvad der skulle gøres. Blandt andet skulle flere af væggene isoleres, males og så skulle der købes nogle møbler, samt havestole udendørs.

Efter vi havde brugt en del tid på at isolere, lave nye vægge og male, kom vi til den “sjove” del af istandsættelsen. Det var nemlig at købe nye møbler til sommerhuset. Efter at have søgt på nettet kom vi frem til nogle billige havestole fra en dansk hjemmeside som sælger havestole.

Glæder mig til sommeren – de nye havestoler skal prøves an

Et bredt udvalg af alle mulige havestole i forskellige former. Vi blev forelskede i to sorte redestole der skal stå ude på vores altan. Vi har en høj terrasse på stylter der er ca. 3 meter over jorden, vores nye havestole passer perfekt at stå på terrassen og nu kan jeg næsten ikke vente til sommeren kommer.

Terrassen er et slags samlingspunkt i sommerhuset og redestolene skal gøre det behageligt at nyde det gode sommervejr på terrassen.

Jeg kan anbefale nye havestole

Hvis du står og mangler nye havestole eller havemøbler til din have, terrasse eller græsplæne, så har jeg en god løsning til dig. I webshoppen ser man et stort udvalg af alle mulige slags havemøbler til din have.

God service og gode betingelser ved købet af havestolene

Vi fik god service og hurtig levering af havestolene som vi købte. Det er med stor tilfredsstillelse at jeg kan anbefale dette sted at købe sine havestole.

Min blog om mit sommerhus

You May Also Like