havemøbelsæt

Når foråret banker på døren er hele familien altid klar på at tage op i sommerhuset og nyde weekenden. Vi har renoveret det gennem de senere år indvendigt og ny er turen også kommer til haven og terrassen. Vi har fået hævet terrassen og lagt nye sten, så vi kan sidde lidt højere oppe ud nyde udsigten ud over engen. Til terrassen har vi købt en nyt havemøbelsæt. Vi har valgt et større et ar slagsen så der også er plads til at have gæster på besøg. Vores havemøbelsæt er fra Havemøbelshoppen og det kom med hurtig levering. Det var nemt at samle og klar til at vi kunne sætte os til rette og nyde forårssolen. Vi var vilde med en lang række havemøbelsæt hos Havemøbelshoppen og er rigtig glade for det sæt valget faldt på.

havemøbelsæt

Pleje af vores havemøbelsæt

Vores havemøbelsæt er i træ så det kræver selvfølgelig lidt pleje. Til at starte med vil jeg give det en gang olie indtil træet bliver mættet og derfor bliver modstandsdygtig overfor vind og vejr. Til efteråret skal det ind i skuret og stå vinteren over og til foråret igen regner jeg med at det skal have en gang olie inden det igen skal stå ude hele sommeren. Der er selvfølgelig mere arbejde end hvis man eksempelvis valgte et plastic havemøbelsæt eller et havemøbelsæt i antracit men vi kan godt lide det klassiske træ og den varme et havemøbelsæt i træ udtrykker.

Placering på den vestvendte terrasse

Vores havemøbelsæt er placeret på den vestvendte terrasse og står derfor ideelt til at nyde aftensolen i. Det er endnu så tidligt på foråret at solen går ned bag de store træer, men senere på sommeren står solen så højt på himlen at den skinner længe ned på vores nye terrasse og havemøbelsæt. Udover den nye terrasse og havemøbelsæt er planen også at vi skal have anlagt urtehave og græsplæne. Vi er rigtig fortrøstningsfulde omkring projekterne og lige nu er vi i hvert fald tilfredse med at kunne slappe af på terrassen og invitere gæster og sidde i vores havemøbelsæt.

Nyt havemøbelsæt i sommerhuset

You May Also Like